ПриватБанк відновлює мережу обслуговування у звільненому Херсоні

Державний ПриватБанк з п'ятниці 11 листопада розпочав низку заходів щодо відновлення роботи відділень, мережі банкоматів та терміналів у звільненому Херсоні.
Про це повідомляє пресслужба фінустанови в Telegram.
"Паралельно із проведенням відповідними державними органами стабілізаційних заходів у місті, фахівці ПриватБанку перевіряють стан приміщень, банківської техніки та формують пакети постачання необхідного для відновлення роботи обладнання", – йдеться у повідомленні.

Крім цього, проводяться активні дії щодо забезпечення відділень необхідним кваліфікованим персоналом.

"Відновлення роботи відділень відбуватиметься з оглядом на безпечні умови для працівників та клієнтів та після вирішення всіх безпекових питань", – пояснили в банку.

Нагадуємо:
11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії.
12 листопада у звільненому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція. Водночас у Херсоні ввели комендантську годину з 17 вечора до 8 ранку.
Перші базові станції мобільних операторів у Херсоні через відсутність світла працюють на генераторах та терміналах Starlink.