Тарнавський: На Оріхівському напрямку росіяни атакують на швидкісних кавдроциклах

На Оріхівському напрямку російські загарбники намагаються атакувати на кавдроциклах для швидкого переміщення особового складу, але їх знищують.
Про це повiдомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

"Безуспішними атаки росіян були зокрема на Оріхівському напрямку. Тут противник намагається здійснювати переміщення особового складу не лише малими піхотними групами, а й на швидкісних квадроциклах. По ворогу завдається вогневе ураження, ворог знищується".
За його словами, в операційній зоні угруповання військ "Таврія" за минулу добу росіяни завдали 54 авіаудари, вчинив 1151 артобстріл (в тому числі 2 скиди з БпЛА боєприпасів із хімічною речовиною), 103 удари дронами-камікадзе та 47 штурмових дій.
В цілому втрати росіян за минулу склали у живій силі 521 особу. В озброєнні та військовій техніці – 60 одиниць. Це 6 танків, 34 бойові бронемашини, 6 артсистем, 1 РСЗВ, 12 автомобілів, 1 одиниця спецтехніки. Зокрема, знищено й квадроцикл росіян.
Також Сили оборони знищили 2 склади боєприпасів ворога та ще 1 важливий об’єкт противника, який не називається. Крім того, нейтралізовано або знищено 233 БпЛА різних типів.
Нагадаємо:
За даними Генштабу ЗСУ, втрати росіян за минулу добу склали 1 130 осіб і сягнули в цілому 406 080 військових.