Через російські обстріли за добу загинули три людини – дані ОВА

Внаслідок російської агресії за добу загинуло щонайменше 3 людей, ще 9 дістали поранення.
У Донецькій області 4 січня росіяни вбили 2 жителів: у Катеринівці і Красногорівці. Ще 2 людини дістали поранення.
Крім того, вдалося встановити інформацію щодо 1 людини, яка загинула раніше в Авдіївці, і 1 пораненого у Торецьку.
У Харківській області артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема: Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Мала Вовча Чугуївського району; Потихонове, Синьківка, Табаївка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.
О 00:05 в п’ятницю ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок. Без потерпілих.

Близько 20:00 та 20:50 у четвер противник здійснив ракетний удар і обстріляв з артилерії та РСЗВ с. Липці Харківського району. Даних про руйнування і постраждалих немає.
Внаслідок бойових дій у Харківській області знеструмлено 16074 абонентів у 65 населених пунктах Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Відновлення електропостачання триває.
У Херсонській області противник здійснив 125 обстрілів, випустивши 639 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та БПЛА, з них – 4 "Shahed". По місту Херсон ворог випустив 31 снаряд.
Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; об'єкти критичної інфраструктури у Херсоні та Херсонському районі; склад гуманітарної допомоги у Бериславському районі.
Через російську агресію 1 людина загинула, ще 7 дістали поранення.

У Черкаській області знищили 5 ворожих "Шахедів". Минулося без потерпілих. У двох випадках маємо пошкодження ліній електропередач унаслідок падіння уламків БпЛА. Наразі без світла 3 населених пункти, ще 2 – частково. Аварійні бригади працюють.
У Кіровоградській області вночі працювала ППО. Без постраждалих.
У Дніпропетровській області збили 6 "Шахедів". Всі – у Криворізькому районі. Уламки впали на територію непрацюючого підприємства. Ніхто не постраждав.
Ворог тричі обстрілював з важкої артилерії Нікопольщину – райцентр, Марганецьку та Червоногригорівську громади. Загалом випустив більш ніж десять снарядів. Там також минулося без загиблих і поранених.