АТЕШ: Російські військові розпочали підготовку на північнокорейських САУ

Російські війська почали тренуватися на самохідних артилерійських установках з Північної Кореї. Це свідчить про брак артилерії в окупантів.
Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".
За словами агента "АТЕШ" зі збройних сил РФ, у Саратові на базі нещодавно відновленого вищого артилерійського командного училища розпочалася підготовка артилеристів на північнокорейських самохідних артилерійських установках.
"Це демонструє, що Росія не може самостійно виробляти і ремонтувати в потрібних кількостях власне важке озброєння, а також роль КНДР, що зросла, у війні Росії проти України", – йдеться у повідомленні.

Допомога КНДР для Росії
Північна Корея – одна з небагатьох країн, які надають допомогу російській армії. КНДР надала Росії боєприпаси та ракети, а тепер готується також відправити війська.
За словами президента України Володимира Зеленського, КНДР вже готує військовий контингент для війни. Йдеться не лише про піхоту, але й про інших фахівців.
Зеленський заявив, що Росія та КНДР мають намір підготувати 10 тисяч солдатів з різних родів військ, а північнокорейські офіцери вже перебувають на окупованих територіях України.
За інформацією джерел, у Росії планують сформувати "особливий бурятський батальйон" з північнокорейських солдатів.