Росія почала третій етап ядерних навчань з використанням “Іскандерів”

Міністерство оборони Росії оголосило, що армія агресора почала третій етап навчання нестратегічних ядерних сил та відпрацює бойове застосування зброї.
Про це повiдомляє Міноборони РФ у Telegram.
Російські військові заявили, що навчання проводяться за рішення правителя РФ Володимира Путіна.
У повідомлення говориться, що під час навчання особовий склад ракетних з'єднань Південного і Центрального військових округів РФ "відпрацює навчально-бойові завдання отримання спеціальних навчальних боєприпасів для оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер-М", спорядження ними ракет-носіїв і потайного висування в призначені позиційні райони для підготовки до проведення електронних пусків".
Також особовий склад задіяних у навчанні підрозділів авіації Повітряно-космічних сил "відпрацює спорядження спеціальними бойовими частинами авіаційних засобів ураження і вильоти в призначені райони патрулювання".
Що було раніше:
У травні речник Пентагону бригадний генерал Патрик Райдер засудив "безвідповідальну риторику" Росії після того, як вона оголосила про наміри провести навчання із застосування ядерної зброї. У ЄС назвали плани навчань продовженням російської безвідповідальної поведінки.