Атака “Кинджалів” на Київ: все, що відомо про наслідки

Сьогодні, 7 жовтня, Російська Федерація (РФ) вдалась до ракетної атаки на Київ. Попередньо, усі повітряні цілі були знищені.
Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).
Як розповідає КМДА, попередньо, під час атаки ворожі носії МіГ-31К застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал".
Наразі зафіксовано падіння уламків в низці районів, а саме:
Солом'янському районі – уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку. Один з уламків впав на території школи, а решта – переважно на відкритий території. Попередньо, без постраждалих; Голосіївському районі – уламок пошкодив дах автомобіля. Також є падіння уламків на відкритій території. Теж попередньо без постраждалих; Шевченківському районі – падіння уламків на відкритій території. Без постраждалих.

"Задіяні усі оперативні служби. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються", – пише КМДА.

За словами міського голови Віталія Кличка, у Солом'янському районі сталась пожежа, втім, невідомо, чи пов'язано це з падінням уламків ворожої ракети.
"Можливо, внаслідок падіння уламків ракети. Попередньо без потерпілих. Медики вже на місці. Інші служи прямують", – написав він.

Пожежу ліквідовано
"Пожежу в Соломʼянському районі, що виникла в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламку, ліквідували. Потерпілих немає", – написав Кличко.

Також він додав, що уламки були виявлені біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків й у подвірʼї приватного будинку.
Зокрема у Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету.
Обстріл Києва
Сьогодні, 7 жовтня, о 08:26 в Україні оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили Збройних сил України повідомили про зліт літака МіГ-31К. Пізніше стало відомо про швидкісні цілі, що рухалися в напрямку Києва та Старокостянтинова. Незабаром у столиці прогримів вибух, а в КМДА повідомили про активізацію протиповітряної оборони.