У ГУР повідомили, чим атакували А-50, Су-57 та РЛС “Воронеж” у РФ

Українська розвідка за допомогою дронів знищила низку цілей у Росії. Зокрема за допомогою безпілотників "Бобер". З посиланням на ГУР МО України.
"А-50 в Таганрозі, СУ-57, та гордість Путіна – РЛС "Воронеж". Усіх їх об’єднує одне: останнє, що вони бачили перед виходом з ладу – бобрів", – написали в ГУР.

У відомстві розповіли, що застосували для ударів по цілях у Росії дрони-камікадзе UJ-26 "Бобер". Які у руках бійців української розвідки вже понад рік успішно "кошмарять" ворога на його ж території.

Український дрон "Бобер" – це ударний безпілотний літальний апарат, розроблений для виконання різних військових завдань, зокрема для ударів по важливих цілях в тилу противника. Він призначений для проведення розвідувальних операцій, коригування вогню артилерії та нанесення ударів по наземних об'єктах.
"Бобер" активно використовують у військових діях в Україні, зокрема в контексті боротьби з російською агресією. Цей дрон є частиною нової генерації українських безпілотників, що значно підвищує можливості ЗСУ в війні.
Нагадаємо, 9 червня ГУР повідомило про те, що на території аеродрому "Ахтубінськ" було завдано удару по російському літаку Су-57. Крім того, 9 березня дрони атакували авіазавод у Таганрозі, пошкодивши ангар з літаком А-50.