Росіяни запустили на Київ ударні дрони: їх збили на підступах

Росія вночі та зранку 21 серпня намагалася атакувати Київ. Окупанти спрямували на столицю до 10 ударних дронів, їх збили на підступах.
Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.
Як зазначає КМВА, у столиці вже четверта тривога від початку доби. Остання була пов'язана із загрозою ударів балістичного озброєння. Проте пусків ракет в напрямку столиці зафіксовано не було.
З 23:00 20 серпня, всю ніч та ранок більшість регіонів України перебували під загрозою ударних дронів, Київ не виключення.
"За попередньою інформацією, в бік столиці прямувало до десятка ворожих дронів. Але силами і засобами ППО усі ударні БпЛА окупанта були знищені ще на підступах до Києва", – йдеться у повідомленні.

За останньою інформацією, руйнувань та жертв у Києві немає.
Що відомо про атаку РФ
Ще з вечора 20 серпня стало відомо, що окупанти запустили дрони-камікадзе. У низці областей, зокрема і в Києві, декілька разів оголошували повітряну тривогу.
Ворожі безпілотники збивали вночі та зранку 21 серпня. Рух "Шахедів" фіксували у Київській, Сумській, Чернігівській, Полтавській, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській, Житомирській областях.
Востаннє повітряну тривогу у Києві оголошували о 9:45. Вона була пов'язана з загрозою балістики і тривала майже 40 хвилин.