Ворожий удар по дітям у кафе на Запоріжжі, загинув підліток (Оновлено)

Кількість поранених дітей в результаті обстрілу Росією Запорізької області зросла до п'яти осіб, загинув 14-річний хлопчик. З посиланням на ДСНС та Національну поліцію.
За даними Нацполіції, боєприпас, тип якого встановлюється, влучив поруч з торговельним кіоском.

Унаслідок влучання поранення отримали четверо дітей: 11, 14, 15 та 17 років, та дівчина, 18-ти років. Допомогу постраждалим на місці події надавали парамедики поліції.
"15-річного хлопця доставлено до обласної клінічної лікарні у непритомному стані, медики проводять реанімаційні заходи, стан інших постраждалих стабільний", – сказано у повідомленні.

t.me/UA_National_Policet.me/UA_National_Policet.me/UA_National_Policet.me/UA_National_PoliceПізніше начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив про смерть підлітка.
Федоров зазначив, що зросла кількість поранених дітей.
"14-річний хлопчик, який отримав поранення під час сьогоднішньої ворожої атаки, помер у лікарні. До медзакладів доставлені ще двоє дітей, постраждалих внаслідок обстрілу дитячого кафе "Лаванда". Таким чином загальна кількість травмованих зросла до п'яти осіб. Усі отримують медичну допомогу", – написав він.

Раніше голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що Російська Федерація вдарила по дитячому кафе у селищі Малокатеринівка, що у Запорізькій області.