Наразі загрози оточення ЗСУ в Часовому Яру немає – військовий

Начальник пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков зазначив, що ситуація на північному фланзі Часового Яру біля Калинівки є напруженою
"На сьогодні немає прямої загрози оточення Часового Яру, хоча в перспективі така загроза завжди може виникнути. Ворог мав плани взяти Часів Яр в облогу з флангів під вогневий контроль, але ці плани йому не вдалися.
Росіяни були вимушені штурмувати місто в лоб. Сьогодні ворог продовжує спроби реалізувати цей задум, але говорити, що він може оточити Часів Яр з флангів та взяти його в полу кільце, не відповідає дійсності", – наголосив Калашніков.

Начальник пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича також додав, що ситуація на північному фланзі Часового Яру біля Калинівки є напруженою.
"Там є ділянка, де канал Сіверський Донець уходить під землю. І це є найслабше місце в нашій обороні. Ворог не перший день і не перший тиждень зосереджує свої зусилля саме тут, намагаючись нас атакувати. Тривають важкі бої з перемінним успіхом", – зауважив Калашніков.