У Румунії поблизу кордону з Україною знайшли уламки “Шахеда” – ЗМІ

Румунські військові, яких відправили обстежити румунський берег Дунаю після атаки РФ ударними безпілотниками на українські порти, знайшли там уламки, що можуть бути фрагментами збитих "Шахедів". Про це з посиланням на свої джерела в армії пише румунське видання Digi24.
Джерела в армії вранці підтвердили журналістам, що військові, яким доручили обстежити зону потенційного падіння уламків на території жудця Тульча виявили там металеві фрагменти, які можуть виявитись уламками російських безбілотників.

Уламки нібито знайшли в районі села Плауру, що на румунському березі навпроти Ізмаїла.
Нагадаємо, з середи на четвер для румунських населених пунктів над Дунаєм другу ніч поспіль оголошували повітряну тривогу. Під час атаки в ніч на середу Румунія піднімала винищувачі F-16, також у Міноборони заявили, що пошукають уламки "Шахедів", які потенційно могли падати на румунському березі.
Вранці 25 червня командувач Повітряних сил України заявив, що три "Шахеди" з тих, які атакували південь України в ніч проти 25 липня, залетіли на територію Румунії і після того зникли з поля зору української ППО.
Офіційний Бухарест поки ніяк не коментував це повідомлення.