У Торецьку окупантів немає, бої тривають на околицях – ОСУВ “Хортиця”

Українські військові наразі ведуть бої на околицях міста Торецьк Донецької області. В місті окупантів немає. Про це заявив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону.
"Ситуація на цьому напрямку досить суттєво не змінилася. Ворог проводить бойові дії на околицях міста. Ворога в місті немає", – розповів спікер.

Однак, за словами Волошина, окупанти надто активно застосовують по цьому населеному пункту авіацію, зокрема КАБи та некеровані авіаракети.
"За лише минулу добу по цьому напрямку, зокрема і в районі Торецька, ворог здійснив понад 200 обстрілів з різних видів озброєння. І минулої доби там відбулися 24 ворожі атаки – це Північне, Нью-Йорк, Торецьк та Деліївка", – продовжив військовий.

Волошин зазначив, що РФ має наміри зайти в місто, взяти його під свій контроль.
"Однак Сили оборони роблять все можливе, дають адекватну відповідь ворогу. І на цьому напрямку ворог поніс втрати – це понад 40 осіб особового складу, кілька гаубиць та автомобіль. Втім, остаточні підрахунки будуть в кінці доби", – резюмував спікер.

Нагадаємо, що про активізацію росіян на Торецькому напрямку повідомлялося ще наприкінці червня. Тоді військові зазначали, що противник активізувався на напрямку Горлівка – Торецьк, маючи намір наблизитися до Торецька.