Масований обстріл 8 липня: кількість загиблих зросла до 38

Станом на зараз, внаслідок вчорашнього масованого обстрілу України, відомо про 38 загиблих, серед яких четверо дітей. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.
За словами президента, внаслідок ударів 190 людей отримали поранення. У лікарнях Києва наразі перебувають 64 людини, у Кривому Розі – 28, а у Дніпрі – 6.

З "Охматдиту" усі пацієнти були переведені до інших медичних закладів. В частині місць влучання ворожих ракет аварійно-рятувальні роботи не припинялися всю ніч.
"Ми продовжуємо нашу роботу для збільшення захисту наших міст і громад від російського терору. Будуть рішення. Світ має для цього необхідну силу. Також дякую всім лідерам, які підтримали нас та готують нові спільні кроки на захист життя від російського терору", – додав він.

Масований обстріл України 8 липня
Вчора, 8 липня, російські терористи завдали чергового масштабного удару по території України. Спочатку під удар потрапили Кривий Ріг та Кропивницький район. Пізніше вибухи внаслідок роботи протиповітряної оборони лунали у Києві та області. Загалом терористи застосували 38 ракет різних типів. Однією з них ворог вдарив ракетою по дитячій лікарні "Охматдит".