Війська РФ активізувалися на Харківському та Сіверському напрямках – Генштаб

Від початку доби загальна кількість бойових зіткнень зросла до 59. Війська РФ активізувалися на Харківському напрямку, триває бій біля Липців. Також окупанти активізувалися на Сіверському напрямку.
Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 13:30 3 червня.
На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак збільшилась до чотирьох, з них три в районах Невського та Серебрянського лісництва тривають. Ворог застосовує КАБи та некеровані ракети в районах Сіверська, Куп’янська та Синьківки.

Також активізувався ворог на Сіверському напрямку, де загальна кількість атак ворога за сьогодні зросла до восьми, шість з яких тривають в районі Роздолівки.
Тривають боєзіткнення на Краматорському напрямку.
На Покровському напрямку найбільш гаряче. Кількість боїв за сьогодні зросла до 27, з них 13 тривають. Найбільша активність ворога в районі Новоолександрівки та Сокола. Ворог застосовує авіацію.
На Времівському напрямку противник за підтримки авіації перейшов до активних дій.На Оріхівському напрямку було відбито три спроби ворога покращити свої позиції в районах Роботиного та Малої Токмачки. Ворог застосував авіацію.
На Придніпровському напрямку відбито дві ворожі атаки в районі Кринок.
Росіяни також завдають артилерійських ударів по прикордонним населеним пунктам Чернігівщини та Сумщини.
На решті напрямків обстановка без особливих змін.