Росіяни завдали ракетного удару по Одесі: є загиблі та поранені (Оновлено)

Російська армія завдала ракетного удару по Одесі. Відомо попередньо про чотирьох загиблих і 28 постраждалих та пожежу в будинку ексдепутата Сергія Ківалова, який є власністю Міжнародного гуманітарного університету.
Про це повiдомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер, Суспільне.Одеса.
"На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака.
Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеню важкості, серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу…
Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури".

Російська армія завдала ракетного удару по Одесі. Відомо про вісім постраждалих та пожежу в палаці студентів Національного університету "Одеська юридична академія".Відео з місцевих телеграм-каналів pic.twitter.com/CUtzBUbqZa— Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) April 29, 2024
Оновлено о 20:01: О 19:55 Кіпер повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки зросла до 17 людей. Щонайменше двоє з них у важкому стані.
Міський голова Одеси показав фотографії наслідків обстрілу міста, де видно що в будівлі майже повністю згоріла покрівля.
Він також повідомляє, що відомо вже про 20 постраждалих.
Джерела у правоохоронних органах повідомили "Українській правді", що відомо про 17 постраждалих, і 4 загиблих.
"За уточненою інформацією постраждало 28 людей. Серед яких двоє дітей (16 та 5 років) і одна вагітна жінка. Четверо поранених у важкому стані, за їх життя зараз борються лікарі".
Оновлено о 21:30: В МВС повідомили, що російські війська атакували місто, попередньо, балістикою. Унаслідок удару пошкоджена цивільна інфраструктура: житлові будинки, навчальний заклад.