Дрони атакували Воронезьку область РФ, повідомляють про роботу ППО

У Воронезькій області (РФ) у ніч проти 24 квітня працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Причиною цього влада регіону назвала атаку дронів. Про це заявив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.
За словами російського чиновника, безпілотники фіксували у небі над цією областю ще пізно ввечері у вівторок. Також він розповів про бойову роботу із відбиття атаки БПЛА, зокрема поінформував про одну збиту ціль. А вже вночі у середу губернатор заявив, що дронів було більше.

Так, Гусєв стверджує, що силами ППО та засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ) нібито було "виявлено та знищено" вже 4 безпілотники літакового типу. При цьому чиновник заявляє, що на території одного з селищ міського типу "сталося займання приватного домобудівництва".
"Пожежу локалізовано. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Режим небезпеки атаки БПЛА у регіоні зберігається", – додав губернатор Воронезької області.

Крім того, за його словами, внаслідок падіння залишків дрона в одному з воронезьких сіл на території приватного домоволодіння виявлено вирву площею близько 1 кв. м.
"При цьому в будинку пошкоджено скло, зруйновано альтанку, посічено покрівлю", – написав він.

Також Гусєв розповів, що один з безпілотників збили на підльоті до Воронежа.
РосЗМІ також оприлюднили фото із нічною "бавовною" у цій області через роботу ППО по БПЛА. На кадрі можна побачити дим, що підіймається у небо в районі населеного пункту.