АТЕШ: Росіяни активізували будівництво укріплень по всьому Криму

Російські військові активізували будівництво фортифікаційних споруд по всій території тимчасово окупованого Криму, у тому числі біля берегової лінії, на адмінкордоні з Херсонською областю та в центрі півострова.
Про це повідомляє Telegram партизанського руху "АТЕШ".
"Агенти "АТЕШ" повідомляють, що окупанти розпочали активізацію будівництва фортифікаційних споруд по всьому Криму. Ми спостерігаємо цей процес біля берегової лінії на адміністративному кордоні з Херсонською областю, а також у центрі півострова", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни зводять нові окопи, зміцнюють старі та посилюють охорону логістичних об'єктів.
"Ймовірно, це відбувається на тлі надходження військової та фінансової допомоги для України з боку союзників. Новини про швидке надходження на озброєння СОУ балістичних ракет ATACMS дуже турбують російську владу. Адже ці ракети, у поєднанні з винищувачами F-16 та іншими засобами, можуть знищити так званий Кримський міст, що кардинально змінить ситуацію на полі бою", – припускають партизани.

Ситуація у Криму
Нагадаємо, нещодавно Сили оборони України завдали ракетного удару по окупованому Джанкою. В українській розвідці розповіли, що внаслідок цього ворог втратив пускові установки до ЗРК С-400, радіолокаційні станції та іншу важливу техніку.
До того ж 21 квітня ранок у Севастополі розпочався з вибухів. Окупаційна адміністрація повідомила про відбиття атаки на корабель Росії, втім, в мережі заявили про "приліт".
"Кримский ветер" розповів про ймовірний удар по кораблю "Коммуна", а ВМС пізніше підтвердили цю інформацію.
Також видання The Guardian писало, що Головне управління розвідки Міноборони України готує удар по Кримському мосту вже в першій половині поточного року.
Представник розвідки Андрій Юсов прокоментував цю інформацію, зазначивши, що вона не нова, а сам міст є законною ціллю для українських військових.