Російські добровольці оприлюднили втрати путінських військ

За кілька днів рейду російських добровольців на території Росії було знищено і пошкоджено сотні одиниць військової техніки, вбито і взято в полон понад 600 військових країни-агресора. Про це йдеться у повідомленні Легіона "Свобода Росії".
"За кілька днів проведення обмеженої військової операції на території Бєлгородської та Курської областей проти путінських військ, наш супротивник зазнав величезних втрат у живій силі та техніці", – зазначили російські повстанці.

За словами добровольців, станом на сьогодні втрати армії РФ в Бєлгородській і Курській областях склали 613 вбитих військовослужбовців і 829 поранених. Узято в полон 27 військових.

Знищена техніка:

7 танків (у т.ч. три Т-72, один Т-72БЗ)
20 БМП (у т.ч. БМП-2, БМП-3)
6 гаубиць Д-30
4 БТР
4 міномети
2 МТ-12 Рапіра
2 2С19 Мста-С
2 БПЛА ZALA
1 БМ 21 Град
1 СПГ
1 комплекс Муром
1 станція РЕБ
1 ретранслятор
2 одиниці броньованих автомобілів техніки
2 одиниці інженерної техніки (екскаватори)
57 одиниць різної автомобільної техніки (важкої та легкої)

Виведена з ладу техніка:

1 танк Т-80ПВМ
1 танк Т-72
1 БМП
1 БМ 21 Град
2 МТ-ЛБ
1 Мста-Б
1 ТОС-2
1 БМ 21 Град
1 2С1 Гвоздика
1 станція РЕБ
1 броньований автомобіль
20 одиниць різної автомобільної техніки (важкої та легкої)

"Також знищено або пошкоджено місця зосередження особового складу, склади боєкомплекту, бліндажі, вежі з антенними комплексами, фортифікаційні споруди, камери відеоспостереження, станцію стільникового зв'язку, міст у населеному пункті Горьківський, тощо", – додали повстанці.

На тлі успішного рейду добровольців на територію РФ "найбільшої шкоди зазнав імідж Путіна як фігури, яка нібито може зберігати під контролем ситуацію в країні", зауважили бійці ЛСР.