У Третій штурмовій бригаді розповіли про ситуацію на Авдіївському напрямку

Ситуація на Авдіївському напрямку залишається надскладною. Попри чисельні втрати російські війська не відступають.
Про це повідомляє Telegram Третьої окремої штурмової бригади.
"Після виходу з Авдіївки та звільнення населеного пункту Красногорівка Третя окрема штурмова бригада продовжує нищити ворога на Авдіївського напрямку", – йдеться в повідомленні.

Станом на зараз на рахунку підрозділів бригади:
понад 500 ліквідованих окупантів; до 20 ворожих броньованих машин і танків; ЗРК, артсистеми, САУ та значна кількість автотехніки росіян.
"Так, за чисельністю втрат, противнику було завдано критичного ураження на рівні полку, але переважаючі кількісно Збройні сили РФ не відступають. Бойова обстановка залишається надскладною", – додали в бригаді.

Там також зазначили, що попри напружену ситуацію Третя штурмова продовжує стирати ворожу піхоту, відбивати штурми й не дозволяє окупантам здійснити прорив углиб зайнятої оборони на Авдіївському напрямку.
Ситуація на Авдіївському напрямку
Нагадаємо, нещодавно українським захисникам довелося вийти з Авдіївки, оборона якої продовжувалась з початку повномасштабного вторгнення.
Як зазначав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, якби союзники передали б нашим військовим боєприпаси вчасно, то з Авдіївки не довелося б відступати.
Після цього в районі населеного пункту було втрачено контроль над кількома селами.
Минулого тижня ЗСУ повідомляли, що російські окупанти застрягли в районі Авдіївки та не можуть просуватися далі. Основні зусилля вони зосереджують у районі Новомихайлівки.
Як писала газета The New York Times, наступ Росії навколо Авдіївки сповільнюється після швидких успіхів. Україна спрямувала значні сили для захисту цього району, а російські війська атакують у відкритих полях з невеликим прикриттям.