Ліквідація організаторки “виборів” у Бердянську: з’явилося відео з місця підриву

Унаслідок сьогоднішнього підриву автомобіля в Бердянську було ліквідовано колаборантку Олену Ільїну. Вона займалася організацією "виборів".
Про це повідомляє начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.
Зазначається, що інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.
Галіціна повідомила, що загиблою виявилася Олена Ільїна, яка займалася організацією проведення незаконних "виборів".
Фото: Колаборанти (t.me/berdmisk)"Її син – Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в "адміністрації окупантів", – додала начальниця адміністрації.

Вибухи, пов'язані з "виборами" у РФ
27 лютого у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії "Єдина Росія". Також вони прозвучали і неподалік "виборчої дільниці".
Також 30 серпня 2023 року у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області також підірвали передвиборчий регіональний штаб "Єдиної Росії".
Нагадаємо, на початку вересня 2022 року аналогічний підрив штабу "Єдиної Росії" стався і у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.