Міноборони РФ заявило, що Герасимов побував на фронті в Україні

Міноборони РФ на третій день після річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну заявило, що начальник Генштабу ЗС РФ відвідав командний пункт 58-ї загальновійськової армії в зоні бойових дій в Україні.
"Начальник Генерального штабу ЗС РФ − перший заступник міністра оборони РФ Валерій Герасимов відвідав командний пункт 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу в зоні проведення спеціальної військової операції (так окупанти називають війну проти України − ред.)", – йдеться в повідомленні.

Герасимов нібито побував у командному пункті, де заслухав доповідь командувача 58-ї загальновійськової армії про обстановку в його зоні відповідальності і порядок подальших дій.
Начальник російського Генштабу також вручив окупантам нагороди.
З оприлюдненого відео незрозуміло, де саме був Герасимов і чи був він узагалі на фронті: російського генерала показали спочатку в літаку, а потім всередині якогось приміщення.

Герасимова нашли! Начальник Генштаба ВС РФ Валерий Герасимов посетил командный пункт в зоне "военной операции", заслушал доклад командующего 58-й общевойсковой армии и вручил награды военным. pic.twitter.com/gi0bw3nkjA— Oles Filonenko ????????‍♂️ (@taxfreelt) February 26, 2024