Атака РФ 2 січня: у Києві та Харкові зросла кількість загиблих

У лікарні померли двоє поранених внаслідок російської ракетної атаки на Київ та Харків 2 січня.
"Вночі у лікарні помер один із поранених внаслідок обстрілу Харкова, який стався 2 січня", – повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Синєгубов уточнив, що йдеться про 56-річного чоловіка. Він тривалий час перебував у важкому стані.
Крім того, у лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на Київ 2 січня.

"Це третя жертва в будинку в Соломʼянському районі, що постраждав від атаки.
Всього сьогодні в стаціонарах медзакладів Києва перебувають 22 людини з тих, кого госпіталізували 29 грудня та 2 січня. Одна з них – у тяжкому стані", – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, зранку 2 січня завдали ракетного удару по Харкову. В перші години після обстрілу повідомлялось про понад 40 поранених та одного загиблого.
4 січня повідомлялось, що у лікарні померла літня жінка, яка дістала поранення внаслідок атаки 2 січня, також до лікарні звернулася дівчина із контузією. Таким чином, внаслідок масованої ракетної атаки Росії 2 січня загинуло 2 жінок, ще 62 цивільних мешканців травмовані.
Крім того, зранку 2 січня потужні вибухи у Києві. Внаслідок ворожої ракетної атаки постраждали житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці.