Російська армія знову вдарила по Херсону: є постраждалі (Оновлено)

Російська армія вчергове відкрила масований вогонь по центру Херсона. Наразі відомо про одну загиблу і вісьмох постраждалих херсонців.
Проце повiдомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін і начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.
За його словами, серед постраждалих 15-річна дівчина та її 52-річна родичка.
"Швидка" доставила потерпілих до лікарні.
Прокудін додав, що ця інформація ще уточнюється.
Керівник ОВА також опублікував запис, на якому чутно гучні вибухи.
"Російська армія криє масованим вогнем Херсон", – підписав він його.

Оновлено: Пізніше Мрочко повідомив, що внаслідок обстрілу середмістя Херсона з боку російських окупаційних військ загинула 75-річна жінка. На момент ворожої атаки вона була у своїй квартирі.
Оновлено: Згодом Прокудін ще раз оновив інформацію. Він написав, що відомо вже про вісьмох поранених та одну загиблу через російські обстріли Херсона.
За його словами, ввечері ворог бив по житлових кварталах Центрального та Дніпровського районів міста. Пошкоджено будинки, автомобілі, АЗС та автомийку.
У власній квартирі, травми несумісні з життям, отримала 75-річна жінка.
Наймолодша поранена – 15-річна дитина. Вона потрапила під обстріл разом зі своєю родичкою, 52 років. Обох потерпілих шпиталізували.
До лікарні доставили ще чотирьох містян. Це дві жінки, 39 та 63 роки, а також чоловіки, 63 та 46 років.
Двом херсонцям, 60 та 63 роки, медичну допомогу надали на місці.
Що передувало:
У четвер вранці російські війська обстріляли Херсон, внаслідок чого загинув пенсіонер. Вдень стало відомо про ще один обстріл. Росіяни завдали удару по селу Білозерка неподалік Херсона. Знищено об'єкт критичної інфраструктури, є загиблий та поранені.