Генштаб: Сили оборони знищили склад боєприпасів та засіб ППО росіян

Протягом доби на фронті відбулось 58 бойових зіткнень, загалом ворог завдав 4 ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з РСЗВ.
Про це говорить вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 15 листопада.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах противника.
Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 13 артилерійських засобів, склад боєприпасів та засіб протиповітряної оборони противника".

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили 7 атак.
На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Надії Луганської області.
На Бахмутському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новокалинового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 17 атак.
На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші воїни відбили 19 атак.
На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Пречистівки та Старомайорського Донецької області.
На Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Новодарівки Запорізької області.
Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.