Атака “Шахедів”: пошкоджені приміщенння Хмельницької АЕС

Через нічний удар військ РФ по території неподалік Хмельницької АЕС вибухом пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах, повідомила пресслужба Міністерства енергетики.
"Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1 860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження", – повідомили у Міненерго.

У відомстві додають, що через несприятливі погодні умови в Хмельницькій області 6,6 тисяч споживачів, у Львівській – 11,1 тис.

"Через обстріли на Донеччині знеструмлювалося 9 населених пунктів. Також без світла залишається частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація", – повідомили енергетики.

За даними влади, російська армія четверту добу поспіль атакує Хмельниччину. Через атаку дронами вночі у Шепетівському районі пошкоджено територію об’єкта критичної інфраструктури, є руйнування нежитлових приміщень, житлових будинків і транспортних засобів. Серед постраждалих вказують міста Славута і Нетішин. За допомогою до лікарні звернулось 16 людей.
Copyright © 2023 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода