Окупанти продовжують штурмувати Авдіївку, ЗСУ відбили атаки – МВА

Російські загарбники не припиняють спроб оточити Авдіївку Донецької області та проводять штурми з південного та північного напрямків. При цьому українські військові відбили всі атаки противника. Про це заявив начальник Авдіївської міської військової адміністрації (МВА) Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.
Чиновник зазначає, що окупанти не змогли здійснити жодного прориву, а розповіді російських пропагандистів про нібито "прорвану лінію оборони" назвав черговими фейками.
Водночас представник адміністрації звертає увагу, що ворожі масовані обстріли Авдіївської громади та позицій бійців ЗСУ не припиняється ані вдень, ані вночі. Барабаш додав, що війська РФ для атак застосовують усе наявне озброєння.

Так, минулої ночі загарбники завдавали ударів авіаційними бомбами та ракетами, а також використовували ствольну артилерію.
За словами керівника МВА, війська РФ не полишають спроб оточити Авдіївку, і "кидають на штурми на південь і північ від міста все нові й нові сили".
Також Барабаш розповів про тактику, що застосовується окупантами останнім часом.
"Останні дві доби вони діють здебільшого невеликими групами, намагаються з кількох напрямків одночасно, щоб знайти шпарини в обороні", – пояснив він.

При цьому чиновник резюмує, що успіху ворог не має, і "всі атаки відбиті, оборона тримається".