Шуфричу почали обирати запобіжний захід, але за закритими дверима

Печерський районний суд Києва у п'ятницю, 15 вересня, почав обирати запобіжний захід народному депутату Нестору Шуфричу.
Про це повідомляє кореспондент з будівлі суду.
Шуфричу почали обирати запобіжний захід, однак засідання буде проходити у закритому режимі.
Варто зауважити, що сам нардеп та його адвокати наполягали на проведенні відкритого засідання. А от прокуратура навпаки – просила в суду закритого режиму. Це нібито пов'язано з необхідністю збереження держтаємниць.
Що відомо про справу Шуфрича
Сьогодні вранці стало відомо, що до нардепа Шуфрича прийшла з обшуками Служба безпеки України. Правоохоронці виявили вдома у нардепа георгіївські стрічки, медалі, ордени, а також колекцію російських кітелів та радянських документів.
У Шуфрича, за даними джерел, також знайшли документ зі схемою "автономії" для Донецької та Луганської областей, датований 2014 роком. На документі також є підпис колишнього нардепа Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді.
Пізніше СБУ повідомила, що нардепу Шуфричу оголосили підозру у державній зраді. У справі йдеться про те, що він працював на Володимира Сівковича – агента ФСБ та колишнього секретаря РНБО. Сівкович координував російську агентурну мережу в Україні.