Маск відмовився відповідати на запитання про шкоду Україні від вимкнених Starlink

Американський мільярдер, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск відмовився відповідати на запитання про шкоду Україні від вимкнених старлінків і компліменти російського диктатора Путіна.
Про це повiдомляє Sky News.
Репортер британського телеканалу зустрів Маска під час виходу мільярдера з наради у Федеральному управлінні цивільної авіації у Вашингтоні.
Журналіст кілька разів запитав Маска, чи коштувало його невігластво і самолюбство життів українців.
Бізнесмен проігнорував запитання.
Не відповів Маск і на питання, чи оцінив він гідно те, що президент РФ Путін назвав його "видатним".
Передісторія:
Телеканал CNN, який отримав у своє розпорядження уривок біографії Маска, написаної американським журналістом і письменником Волтером Айзексоном, повідомив, що у 2022 році Маск нібито таємно наказав відключити зв'язок Starlink поблизу узбережжя Криму, щоб зірвати напад України на російський військово-морський флот у Севастополі. Маск підтвердив зрив атаки дронів на російський флот у Криму. Мільярдер заявив, що не вимикав супутникового зв'язку Starlink для дронів, а відмовився його там вмикати на запит України. Також він повторює про "необхідність перемир'я". Представник ГУР Вадим Скібіцький заявив, що інформацію про те, що мільярдер наказав відключити Starlink над Кримом для зриву атаки на флот РФ, треба ретельно перевірити. Сенаторка США Елізабет Воррен виступила з вимогою провести розслідування щодо компанії SpaceX. В ніч на 13 вересня під час атаки на бухту в Севастополі також був масштабний збій в роботі Starlink.