У Туреччині розпочалася зустріч Зеленського та Ердогана

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочим візитом у Туреччині, розпочав зустріч зі своїм турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом.
Про це повідомляє Нurriyet та Telegram Володимира Зеленського.
Як повідомляється, зустріч президентів розпочалася близько 21:00 в особняку Вахдеттіна у Стамбулі. Після переговорів також очікується спільна пресконференція Зеленського та Ердогана.
"Зустріч з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом. Дуже важливі переговори. Безпека – і в нашому Чорноморському регіоні, і загалом в Європі", – написав глава держави.

Під час зустрічі президенти обговорять саміт НАТО у Вільнюсі, українську "формулу миру", захист і розвиток Чорноморської зернової ініціативи та подальші зусилля заради продовольчої безпеки.
Європейське турне Зеленського
Нагадаємо, останні кілька днів президент Володимир Зеленський відвідує з робочими візитами країни Європи в рамках нового турне.
Глава держави вже побував у Болгарії, де провів переговори з прем'єром Ніколаєм Денковим та президентом Руменом Радєвим.
Також він прилітав і до Чехії. Там він зустрічався та проводив пресконференцію з президентом Петром Павелом.
Глава української держави був у Словаччині. Він провів переговори з президентом Зузаною Чапутовою та домовився про нові військові постачання для нашої країни.