Нардеп Столар уже втретє виїхав з України

Народний депутат від забороненої партії ОПЗЖ, відомий столичний забудовник Вадим Столар третій раз залишає Україну, через три дні після повернення з-за кордону.
Про це розповіли джерела видання у прикордонній службі.
Повідомляється, що депутат перетнув кордон 1 червня.
За інформацією видання, на початку року Столар, майже через рік після першого виїзду, був змушений повернутись в Україну і навіть відвідати засідання парламенту, бо під загрозою опинився депутатський мандат. А коли знову намагався виїхати, то вже не зміг. І був вимушений залишатись в Україні з січня по квітень.
У квітні питання Столара вирішились, і він знову зміг повернутися до звичного життя на Лазуровому березі в маєтку, який ви бачите на фото, і до вояжів у Дубай (де Столар вже резидент).
Скріншот: УПОсь статистика переміщень нардепа:
03.04.23 – виїзд;
01.05.23 – повернення;
07.05.23 – виїзд;
27.05.23 – повернення;
01.06.2023 – виїзд.
Журналісти також дізналися, що персонал Столара у Ніцці вже переробив номерні знаки на його авто з українських на європейські.
Сам Столар пояснює ситуацію дуже просто. Каже, що в Монако у нього живе сім'я, і його діти ходять там до школи. Він не бачить в цьому нічого осудного, адже вони з дружиною "зі своїх рахунків платять за цю школу і відображають це відповідно до законодавства".
Депутат визнає, що періодично виїжджає з країни, і робить це "цілком легально й офіційно". Він пояснив, що 1 червня виїхав з України "з офіційним відрядженням до Сенату Франції", де зараз і перебуває. Але уже встиг заїхати до Монако відвідати дружину та дітей і привітати доньку з 16-річчям.
Що передувало: Раніше УП опублікувала своє розслідування "Батальйон Монако 3", в якому повідомила, що Столар перебуває на Лазурному березі.