Українці можуть оформити та обміняти паспорт в Іспанії: де саме

Українці в Іспанії можуть оформити та обміняти паспорт. Сервісний центр запрацював у Мадриді.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.
Сервісний центр працює за адресою: C. del Alto del Retiro, 28031 Madrid. Графік роботи: понеділок – субота, з 9:00 до 18:00.
Паспортний центр складається з 5 мобільних комплексів – спеціально облаштованих мікроавтобусів білого кольору із символікою ДП "Документ". Наразі центр працює у тестовому режимі, тому отримати послугу можна за живою чергою. Після тестування запрацює електронна черга.

Які послуги можуть отримати українці у Мадриді:
оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого); обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання); обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності); одночасне оформлення закордонного паспорта та ID-картки.
Пізніше українці в Іспанії також зможуть обміняти посвідчення водія.
Варто зазначити, що в Іспанії діє ще один паспортний сервіс для громадян України. Він розташований за адресою: Xàtiva, 46007 Valencia.
Де ще є паспорті сервіси України
Обміняти та оформити паспорти, а також обміняти водійські посвідчення можна у:
Польщі (Варшава, Краків, Гданськ, Вроцлав); Туреччині (Стамбул); Словаччині (Братислава); Чехії (Прага); Німеччині (Берлін).