В Офісі президента відреагували на підготовку Путіна до виборів в РФ

В Офісі президента України піддали сумніву своєчасність і передбачуваність підготовки російського диктатора Володимира Путіна до президентських виборів у РФ.
Про це повідомляє Twitter радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка.
Подоляк висловився щодо президентських виборів у РФ у 2024 році.
"Це надто рано. Занадто оптимістично. Занадто непередбачувано. Занадто фальшиво. Актори та сюжети будуть зовсім інші… Просто дочекайтеся закінчення війни…", – запевнив він у своєму твіті.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялось, що Кремль розпочав підготовку до президентських виборів у 2024 році, виходячи з того, що в них братиме участь диктатор Володимир Путін. За словами джерел, близьких до адміністрації президента, представники Кремля днями проводили відповідні консультації з експертною спільнотою. За попередніми даними, вибори ґрунтуватимуться на темі "єдності".
Як відомо, президентські вибори в Росії заплановані на 17 березня 2024 року, а виборча кампанія стартує після їх офіційного призначення у грудні 2023-го. Попередні вибори у 2018 році були призначені 17 грудня 2017 року, а російський диктатор анонсував свою участь у них 6 грудня.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кремлівські політтехнологи вже почали готуватися до президентських виборів у 2024 році. Вони готують кампанію під чинного президента, а також сподіваються, що до виборів війна проти України закінчиться.