У Києві запускали салют після ракетних ударів

У Києві невідомі відзначилися витівкою, щось "святкуючи" в розпал війни, і стали запускати салют. Інцидент стався ввечері в неділю в районі Позняків на лівому березі столиці та сильно обурив українців.
Кияни зняли на відео такий раптовий феєрверк, і розмістили кадри в мережі.
На запуски салюту, до речі, була введена заборона владою столиці ще три з половиною роки тому. Проте час від часу правила порушуються.
Зараз же, коли обстріли українських міст російськими окупантами тривають щодня, бойові дії не вщухають, кількість жертв в результаті атак загарбників зростає – подібні феєрверки розлютили громадян.
Відео: у Києві невідомі запустили феєрверки ввечері 5 червняУ коментарях під відео від жителів і гостей Києва запуск салюту називають аморальним, особливо недоречним і вимагають належної реакції правоохоронців.
Відео: відзначилися запуском салюту біля житлового масиву Осокорки в столиціБагато хто звертає увагу, що салют до того ж "примудрилися" запустити ввечері того ж дня, коли війська РФ завдали ракетних ударів по Дарницькому і Дніпровському районах Києва рано вранці.
Також користувачі мережі уточнюють, що коли пускали феєрверк в столиці, в Харкові тривав активний ворожий обстріл.
Фото: скрін коментарів facebook.com/tsvibakЗазначимо, що перед цим українці створили петицію про заборону петард і феєрверків під час воєнного стану. Ця ініціатива зібрала необхідну кількість підписів, і 5 червня президент Володимир Зеленський доручив Кабміну розглянути таку можливість. Глава держави також підтримав ідею врегулювати застосування піротехніки під час війни на законодавчому рівні.